Planten
Je leest nu

De hoofdstad van Thailand: Bangkok

0
Bangkok
Blog

De hoofdstad van Thailand: Bangkok

Een vakantie boeken is niet zo makkelijk, maar wanneer je een land in gedachten hebt, zul je ook snel naar de hoofdstad van het land willen gaan. Neem bijvoorbeeld Thailand, wanneer je hieraan denkt zul je ook meteen denken aan Bangkok. Dit is ook zeker een zeer mooie stad om heen te gaan. Er zal ook nog eens meer dan genoeg te zien zijn. Niet alleen cultureel gezien zal er meer dan genoeg te beleven zijn, maar ook op gebied van nacht leven en feesten kun je hier zeker een leuke vakantie vieren. Wel moet je goed kijken waar in de stad je wilt zijn. Het is en blijft natuurlijk een onbekende stad.

Streetfood

Een van de dingen die je tegen zult komen in Bangkok is streetfood. Allemaal leuke kleine tentjes die allerlei soorten gerechten maken. Het is ook zeker lekker om hier van te genieten, maar je moet wel oppassen. Veel mensen zijn namelijk niet gewend om zulk eten te eten wat dan kan resulteren in buikpijn. Probeer dus niet van alles wat meteen op de eerste dag te eten omdat de kans dan alleen groter wordt op buikpijn. Mocht je wel tegen een beetje buikpijn kunnen of gewend zijn aan het eten, dan is het ook zeker aan te raden om alles te proberen waar je interesse in hebt.

Bangkok

Met het vliegtuig

Je zult ook zien dat je natuurlijk met het vliegtuig op vakantie gaat naar Bangkok, maar hoe zit het dan met vervoer binnen de stad. Gelukkig is dit vrij gemakkelijk, je kunt hier namelijk goedkoop gebruik maken van taxi’s of tuktuks. Zo kun je overal komen waar je wilt en hoef je niet eens te lopen. Vraag altijd wel goed wat het kost zodat je ook niet voor een verassing komt te staan als je ineens moet afrekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *